Mennesker, som inspirerer mig: Mette Weber

De første år er de vigtigste for barnet, og gode forældreevner til at se barnets behov har enorm betydning. Mette Weber har en baggrund som sygeplejerske, sundhedsplejerske, familievejleder og konfliktvejleder, og dem trækker hun på i sit arbejde med at rådgive forældre. Hun har en rolig og anerkendende samtaleform, uden at hun glider udenom at sige de trælse ting, der også nogle gange skal til.

Kontakt Mette Weber på
mette@metteweber.dk
eller 2084 5982.

Læs mere på
www.talmedboern.dk.

Mette har også en gratis lukket facebookgruppe om stærk forældreledelse.

(Foto: Heidi Maxmiling)

Gennem en del år har Mette Weber været min mentor, som jeg har mødtes med et par gange om året. Vi har arbejdet på et par projekter sammen, og det har været nogle meget berigende processer. Mette har et enormt netværk og når ud til rigtigt mange på sociale netværk.

Ud over det har Mette udgivet bøger og samtalekort, hun holder webinarer, skriver artikler og udbyder onlineforløb – og så boede hun på skift flere steder rundt om i verden, indtil coronaen satte en stopper for det. Og så er hun certificeret børnegruppeleder.

COVID-19 har gjort livet svært for mange foredragsholdere og arrangører af personaledage, forældreforedrag mm. Derfor laver jeg en serie beskrivelser af nogle af de mennesker, som har inspireret mig til at blive den pædagog, jeg er i dag.

Serien består af:
Anette Prehn
Ulla Qvist Engholm
Mette Weber
Jeanette Breus Møller
Trine Boel Nielsen
Rikke Yde Tordrup
Carsten Sommerskov

Louise Tidmand
Ayuna Pedersen
Ole Lauridsen

Carsten Thorup Møller
Ann Carina Schødt
Tina Østergaard
Birgitte Skovgaard
Helle Hedegaard Hein
Fiona Andersen