Mennesker, som inspirerer mig: Tina Østergaard

Samtaleterapi i trygge og omsorgsfulde rammer. Empati, nærvær og stor respekt for dig og din fortælling. Du kan finde den forandring og indsigt, som stiller dig stærkere og mere bevidst med det som føles svært i dit liv lige nu. Det kan foregå i Bramming eller online, om end det som hovedregel er bedst at sidde i det samme rum – om muligt.

Kontakt Tina Østergaard på
oestergaard111@hotmail.com
eller 22174790

Læs mere på Tina Østergaards facebookside.

(Foto: Tina Østergaard)

Tina Østergaard adskiller sig fra alle øvrige i min serie om mennesker, som inspirerer mig, ved, at jeg aldrig har mødt hende! Hun tilbød et individuelt forløb til pædagoger i forbindelse med sin diplomuddannelse i vejledning og supervision, og så slog jeg til. Af praktiske årsager foregik vore sessions online.

Hvad jeg først troede var et kort intensivt forløb blev til næsten et år, hvor jeg kunne vende tilbage af og til med emner fra både mit arbejdsliv og det personlige. I forvejen var Tina Østergaard også pædagog, og hun er under uddannelse sig til psykoterapeut.

COVID-19 har gjort livet svært for mange foredragsholdere og arrangører af personaledage, forældreforedrag mm. Derfor laver jeg en serie beskrivelser af nogle af de mennesker, som har inspireret mig til at blive den pædagog, jeg er i dag.

Serien består af:
Anette Prehn
Ulla Qvist Engholm
Mette Weber
Jeanette Breus Møller
Trine Boel Nielsen
Rikke Yde Tordrup
Carsten Sommerskov

Louise Tidmand
Ayuna Pedersen
Ole Lauridsen
Carsten Thorup Møller
Ann Carina Schødt
Tina Østergaard
Birgitte Skovgaard
Helle Hedegaard Hein
Fiona Andersen