Mennesker, som inspirerer mig: Carsten Thorup Møller

Bo er en figur, man selv kan lave med magneter på en plade. Med simple – men udtryksfulde – former kan man ændre på Bos humør. Det er et redskab til at arbejde med børn og unges følelser, fordi de kan fortælle, hvordan de har det, uden at skulle finde de rigtige ord. Konceptet har udviklet sig med samtalekort, en bog og en række plakater, som bruges i dagtilbud og på skoler.

Kontakt Carsten Thorup Møller på
carsten.moeller@live.dk eller
22418814.

Læs mere på www.mererobust.dk.

Foto: Niels Rahbæk.

Carsten Thorup Møller blev landskendt i iværksætterprogrammet Løvens Hule, hvor han vandt stor sympati for sit produkt med den gule metalplade, som man med magneter skabte ansigtsudtryk på. En af dommerne i programmet var parat til at støtte med et større beløb uden at forvente andel i virksomheden, som ellers var tv-programmets formål. Han ville ønske, at FACE:IT (som producerer Bo) havde eksisteret, da han var barn.

Med en baggrund som lærer for børn med særlige behov har Carsten en stor erfaring, han trækker på, når han afholder kurser for fagpersoner i, hvordan man kan nå ind til børn og unge, som ellers har svært ved at lukke op for følelserne.

COVID-19 har gjort livet svært for mange foredragsholdere og arrangører af personaledage, forældreforedrag mm. Derfor laver jeg en serie beskrivelser af nogle af de mennesker, som har inspireret mig til at blive den pædagog, jeg er i dag.

Serien består af:
Anette Prehn
Ulla Qvist Engholm
Mette Weber
Jeanette Breus Møller
Trine Boel Nielsen
Rikke Yde Tordrup
Carsten Sommerskov

Louise Tidmand
Ayuna Pedersen
Ole Lauridsen
Carsten Thorup Møller

Ann Carina Schødt
Tina Østergaard
Birgitte Skovgaard
Helle Hedegaard Hein
Fiona Andersen