Mennesker, som inspirerer mig: Trine Boel Nielsen

Lad os lære af praksis. “Oppe i praksis”, som Trine Boel Nielsen kalder det. Enhver praksisfortælling er en kilde til indsigt i barnets liv. En indsigt, vi skal dele med hinanden for at udvikle os som professionelle og som mennesker. Ikke to børn er ens, derfor skal vi som pædagoger kunne behandle dem forskelligt for at kunne få det bedste frem i alle.

Kontakt Trine Boel Nielsen på
trine.boel@hotmail.com
eller 25 36 35 50
.

(Foto: Selfie)

Trine Boel Nielsen er en knivskarp formidler. Hun formidler alt det, som børnene fortæller de voksne. Det er bare ikke altid, den voksne forstår, at barnet ikke er uartigt eller på tværs. Det er som regel os, der ikke forstår, hvad barnets adfærd betyder.

Uanset om det er et arrangement i kælderen under Trines lejlighed eller på den store scene til Uddannelsesdebatten. Hun griber tilhøreren og supplerer sine nænsomme beskrivelser af børn fra sine arbejdspladser med barndomsminder, hurtige skitser på plancher og af og til en sang på guitaren.

Trine har skabt et netværk, Pædagoger med retning, hvor vi indtil coronaen satte en stopper for det mødtes regelmæssigt og udvekslede erfaringer og refleksioner.

COVID-19 har gjort livet svært for mange foredragsholdere og arrangører af personaledage, forældreforedrag mm. Derfor laver jeg en serie beskrivelser af nogle af de mennesker, som har inspireret mig til at blive den pædagog, jeg er i dag.

Serien består af:
Anette Prehn
Ulla Qvist Engholm
Mette Weber
Jeanette Breus Møller
Trine Boel Nielsen
Rikke Yde Tordrup
Carsten Sommerskov

Louise Tidmand
Ayuna Pedersen
Ole Lauridsen

Carsten Thorup Møller
Ann Carina Schødt
Tina Østergaard
Birgitte Skovgaard
Helle Hedegaard Hein
Fiona Andersen