Mennesker, som inspirerer mig: Ulla Qvist Engholm

Det er en kunst at kombinere nørdet pædagogisk teori med øjenkontakten til børn. At rumme de overordnede planer fra ministeriet, forvaltningen eller ledelsen og samtidig holde fokus på omsorgen for det enkelte barn. Det kan man kun, hvis man både har en solid faglig uddannelsesbaggrund og mange års erfaring som personale- og børnenær leder.

Kontakt Ulla Qvist Engholm
uqen@gentofte.dk
eller 21 43 09 99.

(Foto: Storkefoto)

I 2001 deltog jeg på en konference arrangeret af Pædagogisk Netværk, hvor vi mødte hinanden. Kort efter var vi begge en del af netværket, hvor jeg de seneste snart 20 år flere gange årligt har udvekslet pædagogfaglige tanker og ideer med Ulla.

Jeg har fulgt Ulla tæt og oplevet hendes kvaliteter både som institutionsleder og pædagogisk konsulent. Vi har sparret om personalearrangementer, og jeg kan med stor tillid anbefale hende som oplægsholder.

COVID-19 har gjort livet svært for mange foredragsholdere og arrangører af personaledage, forældreforedrag mm. Derfor laver jeg en serie beskrivelser af nogle af de mennesker, som har inspireret mig til at blive den pædagog, jeg er i dag.

Serien består af:
Anette Prehn
Ulla Qvist Engholm
Mette Weber
Jeanette Breus Møller
Trine Boel Nielsen
Rikke Yde Tordrup
Carsten Sommerskov

Louise Tidmand
Ayuna Pedersen
Ole Lauridsen

Carsten Thorup Møller
Ann Carina Schødt
Tina Østergaard
Birgitte Skovgaard
Helle Hedegaard Hein
Fiona Andersen