Mennesker, som inspirerer mig: Ann Carina Schødt

Vi har forskellige præstationsmønstre, som er den måde, vi får energi og skaber resultater. Der er det svingende præstationsmønster, det stabile præstationsmønster og det springvise præstationsmønster. Ved at kende vore egne præstationsmønstre (alle har mindst to), kan man planlægge, hvornår man skal gå i gang med en stor og/eller vanskelig opgave.

Kontakt Ann Carina Schødt her:
annc@potential-factory.com
eller 2393 4841

Læs mere på
www.potentialefabrikken.dk
.

(Foto: Sine Fiig)

Jeg lærte Ann Carina Schødt at kende som foredragsholder. Senere fandt jeg ud af, at hun også er en dygtig konsulent, konsulent for netværk, sparringspartner og – som det nyeste – forfatter. Hendes speciale er højtbegavede voksne, men hendes arbejde retter sig mod alle, som fx ønsker at undgå den frustration, der kan opstå, når de oplever et fald i energi.

Ann Carina Schødt har også specialiseret sig i imposterfænomenet, som hendes nyeste bog handler om: At nogle mennesker oplever, at de er kommet nemt til en stilling, en status eller et omdømme. At de nok bare var heldige, og “lige om lidt bliver det afsløret”. Et slags professionelt mindreværdskompleks.

COVID-19 har gjort livet svært for mange foredragsholdere og arrangører af personaledage, forældreforedrag mm. Derfor laver jeg en serie beskrivelser af nogle af de mennesker, som har inspireret mig til at blive den pædagog, jeg er i dag.

Serien består af:
Anette Prehn
Ulla Qvist Engholm
Mette Weber
Jeanette Breus Møller
Trine Boel Nielsen
Rikke Yde Tordrup
Carsten Sommerskov

Louise Tidmand
Ayuna Pedersen
Ole Lauridsen
Carsten Thorup Møller
Ann Carina Schødt
Tina Østergaard
Birgitte Skovgaard
Helle Hedegaard Hein
Fiona Andersen