Mennesker, som inspirerer mig: Fiona Andersen

Find balancen mellem dit indre og dine omgivelser. Giv dig selv lov at veksle mellem at være i selskab med dig selv og at være i selskab med andre. På den måde giver du dig selv både ro og udvikling. Og du skaber kontakt mellem de forskellige sider af dig selv, så de alle kommer i spil. Det handler ikke om at blive en anden, end du er; det handler om at lære den person at kende, du allerede er.

Kontakt Fiona Andersen på
fiona.andersen@gmail.com
eller 86 89 11 24

Læs mere på
www.fionaandersen.dk.

(Foto: Selfie)

Jeg mødte Fiona Andersen første gang til et kursusforløb om NLP, hvor jeg især husker de dele, som handlede om at finde ro. Det var meget jordbundet og konkret med øvelser og modeller, som jeg kunne forholde mig til og bruge umiddelbart efter.

Da Fiona uddannede sig til Art Spirit Coach, søgte hun efter personer, hun kunne tage ind i individuelle forløb med det formål at kunne skrive sin afgørende opgave. Jeg meldte mig uden de mindste betænkeligheder, og det fortrød jeg ikke. I min evaluering skrev jeg bl.a.: Jeg følte mig kompetent guidet af Fionas faglighed. Samtidig var der plads til mine egne forslag og til at respektere mine grænser. Forløbet gav mig en ny og uventet indsigt i, hvem jeg allerede var.

Fiona Andersen laver bl.a. forløb i Ry, Skanderborg og online om mindfulness og om smidighed og velvære.

COVID-19 har gjort livet svært for mange foredragsholdere og arrangører af personaledage, forældreforedrag mm. Derfor laver jeg en serie beskrivelser af nogle af de mennesker, som har inspireret mig til at blive den pædagog, jeg er i dag.

Serien består af:
Anette Prehn
Ulla Qvist Engholm
Mette Weber
Jeanette Breus Møller
Trine Boel Nielsen
Rikke Yde Tordrup
Carsten Sommerskov

Louise Tidmand
Ayuna Pedersen
Ole Lauridsen
Carsten Thorup Møller
Ann Carina Schødt
Tina Østergaard
Birgitte Skovgaard
Helle Hedegaard Hein
Fiona Andersen