Mennesker, som inspirerer mig: Jeanette Breus Møller

Pædagogik og psykoterapi. Forældre til anbragte børn i Danmark og bygning af skoler i Ghana. Først og fremmest en kæmpe respekt for andre holdninger end sin egen. Når engagementet er stort, kræver det ofte ekstreme projekter for at udfolde sig, og så skal man ikke holde sig tilbage. Så længe det hele foregår i stor respekt for det andet menneskes behov.

Kontakt Jeanette Breus Møller på
Svea.breus@hotmail.com
eller 60 2002 87.

Læs mere på
www.svea.dk

(Foto: Guldmann & Marker)

Jeg har kendt Jeanette Breus Møller i snart 20 år. Vi arbejdede i den samme vuggestue og har begge udviklet os meget i den tid. Jeanette har ud over sin pædagogbaggrund uddannelse og erfaring indenfor hypnose, familieterapi og NLP. Hun arbejder både med private familier og med professionelle.

Hvis jeg skal beskrive Jeanette med ét ord, er det “tolerance”. Jeg kender ingen, der som hende kan brænde for en sag og samtidig huske, at andre har deres grunde til at tænke, handle og tale, som de gør. Vi kan være uenige om mange ting, men jeg har aldrig oplevet Jeanette være underkendende. Den super-power er jeg sikker på, hun også bruger i sit arbejde.

COVID-19 har gjort livet svært for mange foredragsholdere og arrangører af personaledage, forældreforedrag mm. Derfor laver jeg en serie beskrivelser af nogle af de mennesker, som har inspireret mig til at blive den pædagog, jeg er i dag.

Serien består af:
Anette Prehn
Ulla Qvist Engholm
Mette Weber
Jeanette Breus Møller
Trine Boel Nielsen
Rikke Yde Tordrup
Carsten Sommerskov

Louise Tidmand
Ayuna Pedersen
Ole Lauridsen

Carsten Thorup Møller
Ann Carina Schødt
Tina Østergaard
Birgitte Skovgaard
Helle Hedegaard Hein
Fiona Andersen